Sweater poncho og lidt om energi

sweater poncho

Jeg glæder mig

Nu er min sweater poncho netop blevet færdig og jeg bliver glad af at tænke på hvornår, jeg skal have den på.
Den skal bruges en kølig eftermiddag på fodboldbanen, når jeg står og snakker med de andre forældre, mens min datter spiller fodbold, hvilket hun eeelsker.
Jeg skal have den på når jeg nyder aftensolen på bænken i indkørslen, mens jeg strikker eller hækler noget virkeligt dejligt.
Jeg skal kunne putte mig i den i bilen, når jeg skal på arbejde en tidlig morgen, hvor jeg endnu mangler det sidste for, at være helt vågen.
Den er strikket med meget eftertænksomhed og jeg bliver rigtig glad for den!

Min sweter poncho

… er strikket i garn af 80% uld og 20% nylon. Garnet er noget jeg havde liggende, noget jeg havde købt billigt i Rema 1000. Det kradser en lille smule og er derfor mest velegnet til noget, der ikke skal have så meget hudkontakt. Det er rigtig fin til denne sweater poncho.

sweater poncho

Jeg har igen lavet lidt afvigelser fra den originale opskrift af Onion. Jeg har lavet snoninger ved raglanudtagningerne, midt for og midt bag på hver omgang. Det synes jeg giver et mere råt look fremfor det romatiske look med de oprindelige snoninger. Derudover har jeg ikke taget ud inden ribkanten forneden, da jeg syntes den var bred nok uden.

Hvad giver dig energi?

Eftertænksomheden har været vidt omkring, mens min sweater poncho er blevet til. Her til aften, da jeg strikkede den færdig, tænkte jeg på energi. Nogle aftener (det vil sige de fleste) giver det mig rigtig meget energi at strikke – jeg når virkelig meget og jeg bliver afslappet og glad af det. Men på andre aftener er det bare ikke det, der giver mig energi. Strikkeriet bliver et projekt, som skal nåes, jeg strikker forkert eller kommer ligesom ikke nogen vejne – ja, energien er ikke der.
Sådan er det også med andre ting i mit liv. Nogle gange bliver noget en succes andre gange ikke og jeg tror det er lysten og energien i lysten, der er afgørende. Jeg elsker at planlægge og det giver meget overskud, forudsigelighed, tryghed og ro, men det også hæmmende for at udnytte lystens energi.
I USA var vi i en kæmpe, kæmpe stofbutik og jeg købte sammen med mine piger noget rigtig blødt, bamset og vamset stof til en uglepude til dem hver. Stoffet har nu ligget i to mdr og jeg har tænkt, at i morgen må vi hellere få dem syet. MEN det bliver kun en succes, hvis lysten er med os, hvilket jeg håber den er og ellers må stoffet ligge til en anden dag. For i morgen skal vi hygge os med det vi har lyst til.
Dette var en lille reminder til mig selv om at være opmærksom og lytte til hvad, der giver mig energi. Hvad giver dig energi?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *