Opskrift strikkede leggings – og flere opskrifter på vej

opskrift strikkede leggins

Opskrift strikkede leggings

Mine børns oldemor har strikket flere leggings til mine børn og de er blevet brugt flittigt. De er bare så dejlige til de små krybe- og kravletrolde. Men også til de lidt større, der har lært at gå, men som bliver båret rigtig meget endnu. Bukserne sidder til uden at stramme. De drejer ikke rundt og kryber ikke op eller ned – de sidder hvor de skal. Jeg eeeelsker de bukser!

Jeg har efter lidt arbejde fået lavet opskriften:”Opskrift strikkede leggings”. Du finder den længere nede i dette indlæg.

Flere opskrifter på vej

Det var meningen at denne opskrift udelukkende skulle være en del af mit kommende opskriftshæfte. Et hæfte hvor jeg vil samle mine egne opskrifter, som alle er i en lidt slankere model.

Jeg har selv ledt efter strikkeopskrifter i en lidt slankere model og det er virkelig svært at finde. Nu har jeg selv lavet nogle og er ved at gøre andre færdige. De bliver samlet i et pdf dokument lige til at downloade og printe ud. Jeg glæææder mig til at kunne dele ud af dem.

Men jeg kan ikke vente, så nu får du en af opskrifterne gratis, mens jeg gør de andre færdige – der går lige lidt endnu.

img_2769

Opskrift strikkede leggings

opskrift strikkede leggings

opskrift strikkede leggings

strikkede-leggings Klik og opskriften åbnes i pdf format.

♥♥♥♥

Jeg vil blive rigtig glad hvis du til gengæld vil skrive en kommentar på bloggen, følge mig på bloglovin eller dele min side på facebook, pinterest eller twitter.

Kh Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *