Opskrift strikkede bukser – så gode til de små

opskrift strikkede bukser

Strikkede bukser med bindebånd for oven og rib forneden

Det er lige årstiden til hjemmegjort og for disse strikkede bukser. Bukserne poser lidt i benene og passer sammen med de fleste bluser og boyer. Jeg har selv lavet denne opskrift og håber på at inspirere nogle kreative mødre, fastre, mostre, bedstemødre eller oldemødre med mine enkle strikkeopskrifter.

opskrift strikkede bukser

“Opskrift strikkede bukser” bliver en del af mit hæfte med mine samlede opskrifter, som snart er klar. Jeg tror det bliver en gang i januar, jeg får de sidste opskrifter på plads.

Opskrift strikkede bukser

Jeg har strikket bukserne i bomuld, men de vil også være lækre i uld. Opskriften findes i str 6, 12, 24 mdr og er strikket på pind nr 3,5 . Bukserne passer barnet længe pga. bindebåndet i maven og ribben forneden, som gør at de i starter kan pose lidt mere i starten.
Køb opskriften her og få den tilsendt som pdf på mail. Her kan du også se mine andre strikke- og hækleopskrifter.

Bukserne er enkle at strikke og er bestemt værd at bruge tid på. Jeg er rigtig glade for mine – min Asger behøver ikke andre bukser end strikkede.

Kommende opskrifter

Snart kommer en opskrift på en strikket raglansweater med knapper foroven. Så har jeg planer om endnu en raglansweater men med striber og rullekanter og måske en vest på pind nr 4. Derudover er jeg i gang med en anden ribvest, som skal blive til en julegave og en luftballon, som skal hænge over Asgers tremmeseng, så drømmene kan flyve afsted…

Rigtig dejlig dag.

2 meninger om “Opskrift strikkede bukser – så gode til de små”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *