Bord i bøgeplanker – sybord og sybog

bord i bøgeplanker

Bord i bøgeplanker

Mit bord i bøgeplanker er lavet af min mand i hans lille snedkeri og bordet skal bruges som sybord. Det er super fedt at han kan, det der i træ. Bordet har fået plads i vores soveværelse. Alle andre værelser i huset er beboet af børn, men soveværelset er stort nok og et rigtig dejligt rum. Rummet har vinduer til både øst og vest og det giver et dejligt lys især med aftensolen om sommeren. Faktisk fortjener rummet at blive brugt til noget mere end soveværelse, så det er en god beslutning.

Jeg er blevet motiveret for at sy igen. Jeg har fået en ny sybog i julegave og sybordet af min mand, nu mangler jeg lige at afslutte nogle strikkeprojekter og så skal jeg i gang.

Sew many dresses, sew little time

Sybogen er med kjoler til mig selv og en julegave fra svigermor. Jeg er blevet inspireret til at ønske mig bogen af bloggen styledesigncreate.com 

bord i bøgeplanker

Lidt ekstra fra snedkeriet

Ud over mit bord i bøgeplanker har Dennis også drejet nogle lysestager. Den ene lysestage er drejet i egetræ og de to andre i en rest cedertræ fra vores saunabyggeri.

De er simpelthen så fine de lysestager. Træets strukturer kommer virkelig fint frem i de her høje, slanke drejede lysestager.

Lysestagerne er fotograferet sammen med mine blomster af knapper. Jeg har lavet dem sammen med mine piger og de er et af de kreative børneprojekter, som giver et vellykket resultat. Et resultat som kan pynte i hjemmet og som både børn og forældre kan være stolte af.

Det lille kort med “Lydløs” er jeg rigtig glad for. Jeg nyder, elsker og bliver ladet op af at en lydløs stund. Det giver mig ro og gør mig godt.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *