Vest på rundpind – nem strikkeopskrift

vest på rundpind

Indlægget indeholder reklamelink

Nem opskrift på vest på rundpind

Her kommer endnu en opskrift, som jeg har selv har lavet. Denne vest er enkel og god. Så hvis du er ny i strikkeriet, har brug for et strikkeprojekt hvor der skal kunne snakkes samtidig eller et projekt, du nem kan gå til og fra; så er denne opskrift et godt bud. Vesten er strikket på rundpind hele vejen nedefra og op. Der er altså inden steder, den skal syes sammen til sidst.

vest på rundpind

Det bedste af det hele er at jeg har lavet opskriften, så du kan strikke den med den pinde- og garntykkelse du ønsker. Opskriften på denne strikkede vest på rundpind findes i str. 1-5 år. Du kan også få et godt resultat ved at bruge forskellige rester. 

Jeg har strikket en vest på pind nr. 3,5 i karrygul Onion uldgarn i str 1, som passer fint udenpå en body. Den anden vest er strikket på pind nr. 4,5 i tweed garn i forskellige farver i str 2 år. Det er tanken at Asger skal bruge den til forår/sommer udenfor, når solen begynder at varme og vinden stadig er kølig.

vest på rundpind

Mine opskrifter

Jeg bruger meget tid på mine opskrifter for det tager ganske enkelt lang tid at strikke, passe til, udregne, skrive ned osv. Men når resultatet så er færdigt og godt, så er det, det hele værd.

Et godt resultat skal først og fremmest sidde godt, være anvendeligt og gerne kunne passe et stykke tid, så det bliver arbejdet værd. Derudover gør gode materialer resultatet endnu mere lækkert.

Se mine opskrifter her. Lige om lidt er det muligt at købe alle opskrifter samlet!

13 meninger om “Vest på rundpind – nem strikkeopskrift”

 1. Hej.
  Hvordan får jeg fat på opskrift på din fine gule vest, valgfri str.
  Ved ikke lige hvordan det foregår.
  Med venlig hilsen Janne

 2. Hej
  Den søde vest, vil jeg gerne have opskriften på, hvordan klarer vi den??
  Hilsen May-Britt

 3. Hej Mette, jeg vil gerne købe opskrift på “Vest på rundpind” 🙂
  Penge er overført
  Tak for dine fine gratis opskrifter 🙂
  Mvh Ulla

 4. Hej. Jeg vil gerne købe : gul vest på rundpind. Jeg betaler via mobilPay nu.
  Mvh
  Else Rasmussen

 5. Jeg vil gerne købe opskrift på den gule vest på rundpind og den ribstrikkede vest.
  Mvh
  Lone
  Mobile pay ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *