Strikkeopskrifter Børn – strik med god pasform

strikkeopskrifter børn

Kærlig hjemmestrik

Mine Stikkeopskrifter Børn har været et stort projekt for mig. Det hele startede med at jeg var så ærgerligt over strikket tøj med en dårlig pasform. Det er så ærgerligt at ligge en masse kærlighed i hjemmestrik, som ikke bliver brugt nok, fordi det ikke sidder godt. Jeg startede derfor med at lave en enkel opskrift på en raglansweater og efterhånden tog den ene ide den anden og jeg har nu samlet mine 14 opskrifter. De fleste opskrifter er på hjemmestrikket tøj – bluser, bukser, leggings, veste, kjole og nederdel. Men også en enkelt strikket kat, en hæklet finurlig abe og flagranke.

Det at lave opskrifter tager tid. Det tager tid at strikke, udregne, omregne og skrive ned. Men selv er jeg glad for mine opskrifter for de er enkle at strikke, anvendelige og så sidder de godt. Nu håber jeg andre kan få glæde af dem og blive inspireret til dejlig hjemmestrik.

Strikkeopskrifter Børn

Strikkeopskrifterne børn er i str 6 mdr til 5 år. Flere af opskrifterne er fleksible, så du kan strikke med den garn- og pindetykkelse du ønsker. Og det er smart. Så kan du bruge dit yndlingsgarn, en rest fra gemmerne eller ramme den struktur du ønsker. Samme opskrift kan nemlig give helt forskellige resultater afhængig af garn- og pindetykkelse.

Alle opskrifter er samlet i et pdf dokument til en pris på kun 149 kr.

Strikkeopskrifter Børn indeholder:

  • 14 opskrifter med billeder og udførlig vejledning, ialt 40 sider
  • Til drenge og piger
  • Str 6 mdr – 5 år
  • God pasform

Køb klik her.

Opskriften på min raglansweater kan ses gratis her. Opskriften på vest eget design kan fåes ved at klikke her. De øvrige opskrifterne kan selvfølgelig stadig købes enkeltvis.

2 meninger om “Strikkeopskrifter Børn – strik med god pasform”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *