Derfor er det vigtigt for mig at være kreativ

ideer

KREATIV, kreativ, kreativ…

Mine kreative sysler er vigtige for mig. Det er ikke så vigtigt hvad jeg laver, når jeg er kreativ. Effekten for mig er den samme uanset om jeg strikker, hækler, syer, broderer, folder papir eller tegner med mine piger. Det vigtige er tiden til fordybelse, ideskabelse, afslapning og udfordringer. Tiden fri fra hverdagen og informationer. Når jeg er kreativ har jeg et projekt, som jeg koncentrerer mig om og dermed glemmer alt muligt andet.
Når så resultatet bliver godt, anvendelig eller til glæde for andre er det helt fantastisk.

På billedet er min charmerende niece i min strikkede “kjole fra mormor”. Jeg er godt tilfreds med resultatet og det er niecen tilsyneladende også. Se mere om opskriften her.

IDEER, ideer, ideer…

Jeg har en liste til kreative projekter og ideer i mine noter på min telefon. Så kan jeg nemt notere ned, når jeg får en ny ide eller har ændringer til nogle igangværende ideer.

Min liste er aldrig tom for ideer. Ideerne kommer til mig i en jævn strøm og nogle gange tager de næsten pusten fra mig. Jeg har ikke tid nok til at få alle mine ideer ført ud i livet, så nogle ideer udgår undervejs, ligesom nogle bliver op- og nedprioriteret i takt med, at der kommer flere til.

Samtidig har jeg en liste til ideer til kommende blogindlæg. Listen indeholder bla et indlæg om de allerbedste hårbånd og huer, et indlæg med billeder af syet festtøj til piger og så går jeg og overvejer om jeg skal lave et indlæg med inspiration til, hvad piger selv kan sy og evt. nogle krea kits hertil…

Mønstrene til mine syprojekter laver jeg ud fra en stak gamle “Ingelise” blade jeg har fået af min mor. Her finder jeg grundmønstre til det jeg gerne vil sy og tilretter det ud fra hvordan jeg ønsker resultatet.

KREA TID, krea tid, krea tid

Aftenens projekt er et par foldede stjerner til en gave, der skal afleveres i morgen. Derudover venter et strikket tubehalstørklæde til Liselotte, nattøj til Asger, en t-shirt med Klokkeblomst til Liselotte… Listen er laaang.

Hjemmegjort. Hjemmelavet. Home made. Håndarbejde. Gør det selv. Nøklerier. Syslerier. Krea. Ideer. Eget design.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *