Sy drengebukser på stribe – tip til mønster

sy drengebukser

Sy drengebukser

Jeg har sat mig i et hjørne på terrassen i det lyse men kølige og bygede vejr. Jeg har har taget min hjemmestrikkede sweaterponcho på, som jeg bruger virkelig meget både ude og inde.

Jeg vil de sidste bukser jeg har syet til Asger. Jeg har lånt mønsteret af en kreativ veninde og vil give tippet til det videre her på bloggen.

sy drengebukser

sy drengebukser

Sy drengebukser i isoli

Mønsteret er fra Alt om Håndarbejde nr 08/2016. Måske det kan lånes på biblioteket? Jeg har lavet et par små ændringer på mønsteret i forhold til det originale. Jeg har lavet mellemstykket på for-og bagbuks halv bredde. Så har jeg undladt den øverste “bindefold” og bukket linningen om. Begge ændringer fordi min dreng ikke er så stor og derfor passer modellen ham bedre, når den ikke er så baggy. Bukserne er også lige til den store side endnu. Men de er blevet så fine og smarte. Jeg er rigtig glad for resultatet.

De er syet bukserne i isoli. Jeg har lavet forskellige detaljer på de tre par bukser. Et par i mørkeblå isoli med grå rib forneden, elastik og bindebånd i taljen. Et par i grå isoli med elastik i taljen og et mærke bagpå. Et par i grønt isoli med hvide stjerne med elastik i taljen og en stikning lang linningen.

Jeg har syet bukserne i str 92. Jeg mener mønsteret går fra str 80-104. Så har du en dreng i den størrelse eller kender du en og kan du lide at sy. Så håber jeg du er blevet inspireret til at sy drengebukser. God fornøjelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *