Sy t-shirt af dejlig blødt bomuldsjersey

sy t-shirt

Bomuldsjersey til t-shirt

Jeg har syet t-shirt i det dejligste bløde bomuldsjersey. Stoffet har den helt rigtige tykkelse, passende elasticitet og så er det dejlig blødt og i nogle skønne bløde farver. Jeg har syet tre t-shirt til mig selv og af resterne er det blevet til to bluser til Asger, kombineret med nogle andre rester.

sy t-shirt

Den hvide og blå t-shirt er helt enkelte. Til den lyserøde har jeg brugt elastisk glimmer kantbånd i hals- og ærmeåbninger. 

Sy t-shirt

Stoffet er fra Stoff og Stil’s hjemmeside og kan sikkert købes endnu.

Det elastiske glimmer kantbånd har jeg også set på Stoff og Stil’s hjemmeside, men jeg har nu købt det i Tiger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *