Børnekniv – kniven der redder aftensmaden

børnekniv

Hjælp til aftensmad med små børn

Når der skal laves aftensmad herhjemme, er det langt fra altid yngstemanden på knap 2 år synes, det er passende at lege alene. Det er ikke fordi han nødvendigvis omklamre mine ben og er ulykkelig. Nej, langt oftere bliver han en lille bandit. Kravler på op bordene, tømme skabene, ser sit snit til at indtage et af storesøstrenes værelser og lignende. Det giver en masse afbrydelser – en masse ildebrandsslukning og madlavningen trækker ud.

Børnekniv

Løsningen kom da vi fandt børnekniven frem fra skuffen. En fin lille KiddiKutter Børnekniv, der skal save i gulerødder, men ikke i fingre. Så nu er der lidt mere ro på madlavningen. Mens jeg gør mit, står Asger og skærer grønsager. Han elsker grønsager og det meste bliver spist undervejs. Derfor har Asger hagesmæk på, når han laver mad.

børnekniv

Se også mit tidligere indlæg: Mad til to dage i hverdagen – inspiration.

Planlægning af sommerferie

Sommerferien ligger og venter lige om hjørnet. Snart kommer skoleferien og lidt efter vores fælles ferie. Jeg glæder mig til begge dele. I år skal vi på cykelferie og jeg er i fuld gang med at planlægge turen. Det skal der nok komme mere om her på bloggen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *