Ansigter af clay – endnu et kreativt værksted og lidt jordbær

Silk clay, foam clay, ispinde og rulleøjne

Vi ventede på Sankt Hans bålet skulle tændes. Det var fredag og endda sidste skoledag og børnene var trætte og havde brug for hjælp til fordybelse.

Vi lavede ansigter og det var god fordybelse og god underholdning.

clay

Frederikkes detektiver opstod af sig selv, lige pludselig var de der. Det var morsomt at forme og modellere og så efterhånden opdage forvandlingen. Liselotte havde planer om en pige med langt hvidt hår, men det endte med en langhåret professor med skæg. Ej hvor vi morede os.

clay

Ansigterne står nu og underholder os i små vaser, så længe jeg/vi gider se på dem.

Det er processen, fordybelsen, fantasien, kreativiteten og øjeblikkene undervejs, der er det vigtige. Men alt dette bliver forlænget, når resultatet bliver godt og kan stå fremme.

Jordbær

Vi har været ude og plukke jordbær hos Klinkby. Sæsonen er lige startet, men vi måtte afsted. Sidste år kom vi for sent, lige præcis en dag for sent. Øv.

clay

Jordbærrene var gode, søde, store og flotte. Det var kun mig og pigerne, der var afsted. Drengene syntes de havde det bedre i det lille snedkeri.

Det var en rigtig hyggelig tur og jordbær er dansk sommer, selvom vejret ikke var så sommerligt, da vi var afsted.
Da vi kører derfra med baljerne fulde af jordbær, siger Frederikke: “Hvor er vi blevet forkælet i dag”. Hun hentyder til en tur på biblioteket, en lille kakao til køreturen og så jordbær turen. Så bliver jeg så glad. Jeg elsker, når små oplevelser opleves som store oplevelser. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *