Ugle sweater børn – så fin strik

ugle sweater børn

Owls

Frederikkes ugle sweater er færdig og den er bare blevet så fin. Den skulle gerne vente lidt med at blive brugt for forhåbenligt er der mere sommervejr på vej.

Ugle sweater børn

Garnet er Olympia fra Coop og er 50% uld og 50% akryl og med strikkefasthed 18 m = 10 cm.
Opskriften er fra Kate Davies . Jeg har strikket size 1 på pind nr 6 hele vejen og det svarer til str 8-10 år. Jeg har brugt 6 nøgler garn.

ugle sweater børn

Garnet har jeg har liggende et par år. Det er købt en gang det var på tilbud. Opskriften har jeg også haft længe. Opskrift og garn har længe været et match i mit hoved. Først havde jeg tænkt jeg ville strikke en uglesweater til mig selv. Men jeg synes den passer så fin til en pige med de fine øjneknapper og jeg har flere andre gode sweatre jeg gerne vil bruge. Så det  blev en ugle sweater børn i stedet.

Strik er dejlig afslapning

Strik er så dejligt uforpligtende. Det er nemt at gå til og fra. Nemt at tage med udenfor i det dejlige vejr, på ferie eller på en køretur. Jeg fik strikket et godt stykke på denne sweater, mens vi en dag sad i kø på motorvejen.

Nu vil jeg i gang ned at strikke et par barselsgaver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *