Sy sommerkjole – sommerkjole på falderebet

Sy sommerkjole

Sy sommerkjole

Selvom det egentlig er sommer men ikke egentlig sommervejr, så kan mine piger sagtens få brug for nye sommerkjoler. De var med ude at købe stof til en kjole, jeg skulle sy til niece. De skulle være med at vælge motiv. Og der mens vi kiggede på stof, opstod der hos dem begge et behov for nye sommerkjoler. Jeg elsker, at de elsker det jeg syr til dem, så jeg godtog deres behov.

sy sommerkjole

Sy sy sommerkjole

Det er indtil videre blevet til to sommerkjoler til Liselotte. To helt enkelte kjoler med bindebånd om maven. Enten skal hendes kjoler sidde stramt og ellers skal skørtet strutte så meget som mulig – det er enten eller.

Mønsteret er et t-shirt mønster, jeg har forlænget. Stoffet er fra FabricRoad, blomster og fjer.

Sy sy sy mere

Jeg var på biblioteket i går med pigerne mens det regnede. De fandt læsebøger og jeg fandt symønstre i magasinet “Alt om Håndarbejde” og har nu flere syprojekter i kø. Først kommer buksedragt til F og sommerkjole til F. Det må ikke haste, men det må heller ikke vente for længe, hvis jeg skal nå at sy sommerkjole her på falderebet.

sy sommerkjole

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *