Sy buksedragt til piger med flæser

sy buksedragt

Sy buksedragt i blå

Jeg har syet på bestilling. En buksedragt bestilt af Frederikke. Hun er så god til blå og blå er så god til hende. Blå som hendes øjne. Det er som om blå fremhæver hende og ikke kun hendes øjenfarve.

sy buksedragt

Sy buksedragt til pige

Det er en fin model med mange detaljer. Den var ikke svær at sy, men det tog lidt tid.

Mønsteret er fra “Alt om Håndarbejde” Symagasin nr 05/2016 (kan lånes på biblioteket). Stoffet er fra FabricRoad, lyseblå isoli og mørkeblå rib. Jeg har lavet enkelte ændringer i forhold til det original mønster:

  • Jeg har lavet halskanten af mørkeblå rib i stedet for skråbånd.
  • Jeg har lukket buksedragten i nakken med en lille hægt i stedet for en knap.
  • Jeg har syet elastik i maven i stedet for at isætte bindebånd.
  • Jeg har afsluttet buksebenene med en ribkant.

sy buksedragt

Sy buksedragt med flæser

Da buksedragten var færdig lagde jeg den ind på Frederikkes seng. Hun ville have den på dagen efter i skole. Da jeg senere kom ind på hendes værelse, sagde hun: “Jeg har kigget på den, den er så flot”

Kender du også en der skal have en buksedragt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *