Mine allerskønneste kjoler igen og igen

sy kjoler

Kjoler igen og igen

Jeg vender hele tiden tilbage til disse kjoler. Især denne “dansekjolen” med skørtet er min favorit. Alle kan lære at sy denne kjole og den er bare så god til både små og større børn.

sy kjoler

Sy kjoler

“Dansekjolen” er en overdel med et skørt. Jeg har syet nogle med skørt i hel sol, nogle med halv sol og også nogle med kvart sol. Jeg har syet nogle uden ærmer, nogle med korte ærmer og nogle med lange ærmer. Alle er de bare skønne og elsket. Begge mine piger bruger disse kjoler – den ene mere end den anden, men det er fordi der er lidt mere ballerina over hende med L. Så er kjolen også begyndt at stå på en enkelt ønskeseddel her og der. Det er så dejligt at give en helt personlig kærlig hjemmegjort gave.

Hende min ballerina L bruger næsten kun de kjoler jeg selv har syet. Det vil sige hun går altid kun i kjoler og dermed har hun stort set en hjemmesyet kjole på hver dag. De cirkulerer fra hendes skab til vaskemaskinen igen og igen.

Sy kjoler sådan her

Alle kan lære at sy kjoler som disse. Find min DIY og mønsteret i midt tidligere indlæg her.

sy kjoler
Kjole med halv sol

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *