Sy kjoler – mine allerskønneste kjoler igen og igen

sy kjoler

Kjoler igen og igen

Jeg vender hele tiden tilbage til dette kjolemønster. “Dansekjolen” med skørtet som hel, halv eller kvart sol er min favorit. Jeg har selv lavet mønsteret og her kan du finde en vejledning til hvordan du lavet dit eget mønster.

Denne kjole og den er bare så god til både små og større børn.

 

 

Den sorte blonde kjole m/u ærmer er syet med skørt i halv sol. Stoffet hedder “jacquard grå med blonde blomster” og er købt i Stoff & Stil.
Stoffet er elastisk og en lille smule gennemsigtig, hvilket blot gør kjolen mere let.

Sy kjoler

“Dansekjolen” er en overdel med et skørt. Jeg har syet nogle med skørt i hel sol, nogle med halv sol og også nogle med kvart sol. Jeg har syet nogle uden ærmer, nogle med korte ærmer og nogle med lange ærmer. Jeg har syet den som nederdel i førnævnte sol-variater. Alle er de bare skønne og elsket.

sy kjoler
Nederdel i kvart sol

Begge mine piger bruger disse kjoler – den ene mere end den anden, men det er fordi der er lidt mere ballerina over hende med L. Kjolen også begyndt at stå på en enkelt ønskeseddel her og der. Det er så dejligt at give en helt personlig kærlig hjemmegjort gave.

Nu er sommervejret kommet og hende min ballerina L har støvsuget skabet for sommerkjoler. Der var ikke så mange tilbage, så jeg har været i gang med at sy til hende igen. Nu cirkulerer sommerkjolerne fra hendes skab til vaskemaskinen igen og igen.

(reklamelink)

Sy kjoler sådan her

Alle kan lære at sy kjoler som disse. Find min DIY og mønsteret i midt tidligere indlæg her.

sy kjoler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *