Syet poncho med ærmer – en ny favorit

syet poncho

Ny favorit

Jeg er helt vildt med det nye mønster jeg har fundet på syet poncho med ærmer. Det er virkelig en god model. God til en gåtur en lun og stille efterårsdag. Dejlig til en længere køretur i bilen. Fin til shoppingtur. Skøn hvis vinden suser ude og det er lidt kølig inde. I det hele taget er den god til årstiden.

syet poncho

syet poncho

Syet poncho med ærmer

Jeg har syet en i grå quiltet jersey og en i mørkeblå fin strikket uld. Begge er samme model, men alligevel så forskellige i stilen. Hvilken kan du bedst lide? Jeg håber på snart at finde nogle karrygule jeans, som vil passe rigtig fint til den mørkeblå poncho.

Så er der pigerne, de skulle selvfølgelig også have en – en grå i quiltet jersey til Frederikke og en i lyserød fleece med bomber til Liselotte.

syet poncho

Jeg har syet en poncho til gave og jeg håber den falder i god jord hos modtageren. Så har jeg en på bestilling. De er så fine, at jeg synes alle bør have en.

Mønster syet poncho

Syet poncho med ærmer er et mønster fra Alt om Håndarbejde – symagasin nr 11/2016.

syet poncho
Jeg har syet den uden rullekrave, da jeg synes det passer bedre til indendørs brug. Men hvis man syer den i tykkere strik og med rullekrave, vil ponchoen kunne bruges udenfor i stedet for en jakke.

Børnemønsteret har jeg selv sjusset mig frem til ud fra voksenmønsteret.

Skal du også i gang men at sy?

Hvis du foretrækker at strikke, kan du se min tidligere favorit – en strikket sweater poncho.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *