Strikkeopskrift vest – enkelt, nem og gratis

strikke- og hækleopskrifter

Muauv vest

Jeg har lavet en ny strikkeopskrift vest. Den er unisex og i str 6 mdr til 5 år. Jeg har lavet flere strikkeopskrifter på veste og det er rart at kunne kende forskel på dem, så jeg måtte finde på et navn til den. Muauv vest. Fordi min bandit på to år, som er den heldige ejer af vesten, kalder katte for muauv. Det synes vi her i familien er så sødt.

To-årige er virkelige herlige og skønne, men også lidt vanskelige at samarbejde med og så kan de gøre én lidt træt…. ZZzzz.

strikkeopskrift vest

 

Strikkeopskrift vest – gratis

Jeg tænker ikke, at der findes en mere enkel strikkeopskrift vest end denne. Så nu kan alle nybegyndere også være med. Alligevel er den rigtig fin og dejlig.

strikkeopskrift vest

 

Jeg har lavet opskriften i str 6 mdr, 9 mdr, 1-5 år. Jeg har lavet et enkelt lille mønster med karrygule korssting på den ene side af brystet og bagpå forneden. Man kan fint lave både mindre og større mønstre med korssting – hjerte, bil, traktor, prinsessekrone og lignende.
Jeg har strikket vesten på pind nr 2 1/2. Men i opskriften er der en guide til, hvordan du kan strikke den i lige præcis den pindetykkelse og med det garn du ønsker.
Opskriften er GRATIS. Det er bare trykke på linket og opskriften åbner i en pdf-fil. Muajv vest

Jeg håber der er nogle der bliver glade for opskriften og som tak gerne skriver en lille kommentar her på bloggen eller vælger at følge mig på facebook eller blog lovin. Og til alle jer der allerede følger med – I må gerne dele min side. Tak.

4 meninger om “Strikkeopskrift vest – enkelt, nem og gratis”

  1. Fedt fedt fedt at du vil dele dine opskrifter med os. Jeg er VILD med dem og kan næsten ikke vente med at få sat pindene i gang i morgen. TAK

  2. Dejlig side med skønne ting . Vil meget gerne have det mønster til den skønne smukke sennepsgul vest .
    Budskabet om din blok skal jeg med stor glæde dele med så mange som muligt .
    VH susan

    1. Hej Susan. Tak fordi du kan lide min blog og dejligt du vil sprede budskabet om den. For at få opskriften gratis skal du følge min blog på bloglovin eller facebook, jeg håber du har mulighed for det. Og undskyld min lidt sene tilbagemelding men der har været 9 års fødselsdag her i huset. Kh Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *