Mulepose børn – pakke i, pakke ud – DIY

mulepose børn

Sy mulepose børn

Jeg havde en rest stof efter de seje bukser med værktøj jeg har syet, heraf har jeg syet en mulepose til Asger. Muleposen er blevet et hit. Asger bruger den ofte. Han putter legetøj eller strømper i posen og tager det ud igen. Han går rundt med den. Han pakker en bog og en bil, når vi skal ud og køre. Og så klæder den mulepose ham bare så kært.

mulepose børn

Muleposen er syet i dobbelt stof med skjulte syninger. Den er egentlig ikke svær, men alligevel kan den skabe lidt udfordring. Det var en udfordring for min rummelige intelligens, da jeg syede den. Derfor har jeg syet en mere og taget billeder undervejs. Her kommer en DIY til mulepose børn.

DIY mulepose børn

Se her hvordan du trin for trin syer mulebørn børn.

Jeg har syet poserne i isoli. Du skal bruge fire stykker stof, der måler mellem 26-30 cm x 28-32 cm samt to strimler der måler 7×23 cm.

  1. Sy strimlerne sammen ret mod ret på langs. Vend arbejdet med retsiden udad. Fold strimlen så syningen kommer til at ligge midt på den ene side. Stik kanterne på hver side.
  2. Sy den øverste kant af posen sammen med  håndtagene ind i mellem. Jeg har syet håndtagene fast med 8 cm afstand mellem de to ender.
  3. Vend arbejdet og stik den øverste kant.
  4. Sy siderne ved at lægge de to stykker stof ret mod ret. Sørg for at håndtagene ligger ret mod ret (vrangsiden af håndtagene er den side med syningen i midten). Vend stikningen/den øverste kant på posen til hver sin side.
  5. Sy den ene bund hele vejen på den del af posen, der skal vende ud af. Obs at håndtagene kommer til at vende med retsiden udad.
  6. Sy den anden bund men lad et hul stå åbent i midten. Vend posen med retsiden udad. Sy hullet. Fold inderposen ind i yderposen og vupti nu kan endnu et barn pakke i og pakke ud og putte i og tage ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *