Skrivebord og reol til Frederikke

skrivebord

Frederikke skrivebord og reol

Frederikke har fået nyt skrivebord og ny reol til pigenips. Begge dele kommer fra Dennis’ eget lille snedkeri.

Møblerne er blevet så fine i flot lakeret egetræ og alligevel lette og enkle til et mindre børneværelse.

skrivebordskrivebord

Ændrede behov og ombytning af værelser

Børnenes og vores families behov ændrer sig med tiden og det fører nogle ændringer med sig i vores lille hjem. 

Der er blevet byttet om på børneværelserne. Vi har tre børn (9,7,2 år) og tre børneværelser. Kvadratmeterne er dog ikke delt ligeligt mellem værelserne. Vi har to større værelser og et mindre værelse. Liselotte, som leger meget, har det største værelse. Frederikke har haft det næststørste og Asger det lille værelse. Men nu har Frederikke og Asger byttet. Med tiden er flere og flere legesager blevet flyttet ind på Asgers værelse. Legesager som pigerne ikke vil have på værelset, men som de stadig nyder at finde frem en gang i mellem. Og nogle legesager som Asger med tiden vil få gavn af. Så Asger trængte til mere plads og Frederikke fik det lille værelse. Ombytningen krævede nye møbler til Frederikke. Blandt andet et nyt skrivebord og en ny reol på væggen.

Så nu har Frederikke et fin skrivebord, hvor hun kan lave lektier og være kreativ.

Kun de sidste huller på væggen mangler lidt maling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *