Juleønske til min snedker – Make a Wish

juleønske

Mit juleønske

Jeg ønsker mig en billedramme til en fin lille plakat jeg har købt. Plakaten hedder Make A Wish og jeg synes den er så skøn. Den minder mig om barndommens begejstring, når de små mælkebøttefrø flyver afsted med et pust. Den minder mig om, at vi hele tiden har muligheden for at ønske og at et ønske er fri fra alle begrænsninger. Den minder mig om at drømme og håbe og så gør den mig glad. Billedet skal hænge i køkkenet og være en del at hverdagen.

juleønske

Juleønsket til min snedker er en billedramme i egetræ til at indramme det skønne billede.

Han synes ikke helt, at det kan være et juleønske, men det er det. En fin ramme i træ fra min egen snedker vil fuldende billedet perfekt.

juleønske

Jeg glæder mig i denne tid…

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *