Strikkeopskrift Superman sweater

Strikkeopskrift Superman sweater

Kunne du tænke dig at strikke en Superman sweater. Så sælger jeg strikkeopskrift Superman sweater i str 1-5 år. Pris 30 kr.

Er alle tumlinge drenge ikke små supermænd?

strikkeopskrift superman sweater

Sweateren er strikket med almindelig bomuldsgarn 8/4 fra Stoff og Stil på pind nr 3,5. Modellen er strikket som separat for- og bagstykke, som i bærestykket er strikket sammen med ærmer på rundpind med raglanindtagning.

Asger er glad for sin sweater og har interesseret fulgt med i strikkeriet. Han har flere gange “prøvet den på” efterhånden som den blev færdig. Faderen er også godt tilfreds. Så nu skal den bare bruges flittigt.

Reklamelink: Lego Junior
Reklamelink: Lego Junior

Jeg har øvet mig

Og der er stadig plads til forbedringer, men alligevel er jeg glad for resultatet af min Superman sweater til Asger i str 2 år.

Dennis bestilte sweateren for længe siden, men jeg har længe ladet noget andet komme foran på min liste over ting, jeg ønsker at lave. Jeg vidste det ville blive en svært opgave at strikke Superman logoet. Men efter de hjemmelavede julegaver var blevet godt afleveret, gik jeg i gang. Det var også lidt vanskeligt med logoet, men med tålmodighed gik det. Det sværeste er ikke at stramme trådene på bagsiden for meget, men samtidig stramme dem nok til at maskerne bliver ensartede. Næste gang vil jeg forsøge med lidt løsere tråde på bagsiden af logoet.

strikket superman sweater

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *