Lille pung i filt – gratis mønster

pung i filt

Hvis du kunne lide mine hæklede punge med bobler, så kan du måske også lide disse små punge i filt. Bliv inspireret, download gratis mønster eller køb en af disse punge i shoppen.

pung i filt

Hvilken en synes du bedst om?

Kan du bedst lide den karrygule eller den i gammelrosa? Jeg stillede spørgsmålet til min mand, mens jeg syede de sidste trykknapper i. Svaret kunne jeg på flere måder godt lide:

“Hvis jeg skulle klæde mig ud som pige, vil jeg have dem begge to.”

Pung i filt

Det er skønt at se på smukke punge i stedet for en masse småting, der ligger og roder i tasker og skuffer.
Min egen pung i filt bruger jeg i min taske sammen med min hæklede pung i farven pompeji. Så er der styr på tingene og det er nemt at flytte de vigtige småting mellem forskellige tasker, alt efter behov for taskestørrelse. Og så bliver jeg så glad, når jeg ser de smukke små punge.

Pungene er syet i smukt filt i henholdsvis karrygul og gammelrosa. De er syet med guldtråd og lukket med trykknap i guld. Virkelig lækkert. De måler 11×11 cm og er perfekte til små fladere ting som hygiejnebind, medicin eller lignende.

pung i filt

Pung i filt – DIY eller køb

Her finder du Mønster pung i filt. Fold pungen og sy med symaskine trådet med guldtråd. Sy trykknap i i hånden.

Hvis du også har lyst til sådan en fin lille pung i filt, er det nu muligt at købe den i min lille shop her på siden. Jeg er sikker på at du bliver lige så glad for den, som jeg er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *