Syet kosmetikpung og gave fra en venlig sjæl

syet kosmetikpung

En venlig sjæl

En gave fra en venlig sjæl med ønsket om en god vinterferie. Jeg er taknemmelig og glad.

Da jeg kom hjem med denne skønne gave, vidste jeg med det samme hvad min nye syet kosmetikpung skulle indeholde.

Syet kosmetikpung

Jeg havde oprindeligt købt dette fine karrygule møbelstof med henblik på at sy betræk til en hynde, men nu er det blevet til en kosmetikpung. Ideen kom, da stoffet tilfældigvis lå på mit sybord sammen med en lynlås, der var tilovers fra de andre hæklede punge, jeg har lavet.
Det karrygule stof er syet med guldtråd. Inderstoffet er i retro mønster. Skøn lille taske.

syet kosmetikpung

Nu indeholder kosmetikpungen små lækre sager. 

Små lækre sager

Gaven indeholder nogle af mine absolut yndlingsprodukter. Jeg er vild med (reklamelink) Nuxe. Især olien samt shower oil (mine piger kalder den guldsæben, da den glimre og er guldfarvet). Også parfumen der matcher olien, kan jeg godt lide. Duften er dejlig behagelig. Olien er lækker og tørrer hurtigt. Jeg glæder mig til at prøve de andre nuxe produkter: ansigtsvask, ansigtscreme og håndcreme.

Vinterferie

3 dages ski i Sverige sammen med vores to piger og dejlig familie venter på os. Ski og skistøvler er indkøbt. Skiene er kantslebet og vokset og taskerne er ved at blive pakket. Jubii.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *