Rundt bord i egetræ fra min snedker

rundt bord

Snedker på spil igen

Nu har min snedker været på spil igen… eller i noget tid. Han har lavet et rundt bord i egetræ. Det er så fint. Han har arbejdet på det over nogle måneder, gået til og fra arbejdet med det. Holdt små pauser, hvor andet har fået en højere prioritet. Men nu er det færdig og lige som det skal være.  Han bliver dygtigere og dygtigere, ham min snedker♥.

rundt bord

Rundt bord i egetræ

For cirka 6 år siden lavede Dennis et langt skrivebord med tre sidepladser. Et kreativt bord i stuen. Vi har været rigtig glade for det og siddet der meget. I efteråret købte vi et klaver og det krævede lidt af den vægplads, det kreative bord optog. Det var der ideen til dette runde bord tog form og nu står det på sin plads. Frisk og klar som base for gode tegninger, lektier der skal laves, spil der vil spilles og kaffe der kræver at blive drukket.

rundt bord

Elsker, elsker, elsker runde borde

Jeg elsker runde borde. Jeg har i lange tider snakket for at vores næste spisebord skal være rundt. Ved runde borde er der altid plads til en ekstra og … jeg ved ikke hvordan jeg skal forklare det… men det er bare meget rare at sidde rundt end på rad og række.
Desværre tror jeg ikke vores næste spisebord bliver rundt. Det passer dårligt med den plads i huset, hvor vores spisebord står. Men det nye kreative bord er rundt. Det kan jo være, at vi alle blive så glade for formen, at vi må løse de praktiske udfordringer med et rundt spisebord. Jeg håber stadig og imens vil jeg glæde mig over vores nye kreative bord – rundt bord i egetræ.

rundt bord

Her tænker du på “Rundt bord i egetræ fra min snedker”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *