Gratis piktogrammer – en opfordring til at prøve

piktogrammer

Indlægget indeholder reklamelinks.

Asgers piktogrammer

Jeg har lavet Asgers piktogrammer som fire morgenbilleder og fire aftenbilleder. Fire morgenbilleder der hænger på badeværelset. Fire godnat billeder, der er i en plastiklomme, som han får i hånden, når han skal til og i seng. Nu ved han, hvad han skal og han er stolt. Nu kan han finde ud af det. Han er god til det og det har gjort dagens ender mere rolige.
Piktogrammerne kan downloades gratis hos magnetz.dk. Der kan købes magnetlommer der passer til piktogrammernes og alle mulige andre magnetiske varer.

piktogrammer

 

piktogrammerpiktogrammer

Piktogrammer – så ved vi hvad vi skal

Pigerne har længe fulgt et fast hverdags-morgen-program, hvor morgnens gøremål er udførlig beskrevet i ord og billeder.
Nu er tiden kommet til Asger. Jeg fandt disse piktogrammer ved en tilfældighed, da jeg bestilte en rulle selvklæbende magnettape hos magnetz.dk til vores vinterferie krea med krympeplastmagneter.

Når tiden jager med én

Jeg kan godt lide at vide hvad jeg skal. Jeg bruger min kalender og noter flittigt. Når jeg ved hvad jeg skal og hvornår, så ved jeg også hvornår jeg ikke skal noget. Og den tid skal udnyttes til det jeg også gerne vil. Det som ikke behøver at være planlagt. Den tid hvor man kan gøre, hvad der lige passer bedst og hvor tiden ikke jager med én.

Når forældrene jager med børnene

Det er ikke tiden, der jager med børn men forældrene. Sådan er det i hvert fald herhjemme især om morgenen. Selvom vi har kørt fast hverdags-morgen-rutine i al den tid vi har haft børn og selvom pigerne har været udsat for den faste morgenrutine i endda nogle år. Så husker de den ikke. De er tilstede i nuet og så går det igen sådan, at de ikke er i tøjet inden morgenmaden står på bordet.

Når Asger så bare er overalt – vælter ting ud af skufferne, leger med toiletbørsten, vil op til sin moar eller huserer på pigernes værelser, så bliver morgenfreden virkelig udfordret.

piktogrammer

 

 

Jeg anbefaler virkeligt at prøve disse eller andre piktogrammer. De kan bruges til udfordrende tidspunkter i løbet af dagen: morgen, eftermiddag og/eller aften. De kan bruges til at lave en ugeplan for aktiviteter og planlagde begivenheder. De kan bruges dem som du vil. God fornøjelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *