Dukke hæklet – den må alle små piger eje

dukke hæklet

Indlægget indeholder reklamelinks*

Dukke hæklet – en inspiration til glæde for små piger. Denne dukke er bare så fin. Jeg er vild med den. Find link til opskrift og garn i dette indlæg.

 

dukke hæklet

dukke hæklet

Jeg kan hækle…

De der kender min kreative side ved, at jeg kan hækle og har gjort det meget og længe. Men en dag hørte jeg fra en ukendt kommende kreativ person, at hun ønskede kontakt med en der kunne hækle. Hun havde set min blog, men ikke fundet mange hæklerier. Og det er rigtig nok. Jeg har hæklet mange dyr, bamser og dukker, men langt fra alle kan ses her på bloggen. Men jeg kan også hækle…

Dukke hæklet med kærlighed

Det er efterhånden nogle år siden, jeg hæklede disse dukker til mine to piger. Det er 4 år siden og selvom mine piger er vokset fra de fleste dukke, kan disse stadig findes på deres værelser. Jeg har også hæklet nogle som gaver til de små piger i familien. Nu hvor jeg tænker over det, er der siden kommet endnu en pige i familien… Måske jeg skal i gang igen?

Dukken hedder “Sofia Doll” og opskriften er lavet af Lilleliis og kan købes €4,75 her: Link til “Sofia Doll”.

Alt hvad du skal bruge:

“Mine” dukker måler 42 cm i længden og er hæklet i bomuldsgarn Drops Paris fra Strikkes.dk* på hæklenål nr 4. Sørg for at hækle stramt, så der ikke opstår for store huller mellem maskerne.
Øjnene er sikkerhedsøjne fra cchobby.dk*. Jeg har brugt øjne på 18 mm.
Blomsten i håret* er i filt og kan købes hos cchobby.dk.
Fyldet er fra en fiberhovedpude købt hos Jysk Sengetøjslager.

Så mangler der bare en kærlig kreativ sjæl med en hæklenål og en lille heldig pige til at modtage dukken.

Til både drenge og piger

Hvis du i stedet kender en lækker dreng og ærgrer dig over at dukker mest er til piger, så kan du finde inspiration til dukke hæklet til drenge i nogle af mine andre indlæg: Rotten Rada. Dragen Dirk. Fluen Buzz.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *