Sy hættetrøje med gravkøer

hættetrøje

Hættetrøje til Asger

Så blev der endelig tid til at sy lidt. Jeg har syet en hættetrøje til Asger i hvidt jerseystof med gravemaskiner.

hættetrøje

Asger er vild med gravemaskiner. Tæt herved er der ved at blive gravet ud og bygget til hos en virksomhed. Det er oplagt at smutte den vej forbi, når vi er ude at gå tur eller cykler til/fra skole og by. Vi følger flittig med i antallet af gravemaskiner på byggepladsen og Asger jubler højt hver gang vi kommer forbi.

Jeg havde oprindeligt købt stoffet for at sy et sæt nattøj til Asger. Stoffet har jeg haft liggende i en måneds tid og i den tid er Asger stoppet med at bruge nattøj.  – Ind i mellem kan det godt betale sig at have mange ting at se tid og komme lidt bagud i forhold til planerne. I stedet er det blevet til en fin hættetrøje, som jeg håber Asger bliver glad for.
Den er blevet rigtig fin i modellen, så det er ikke sidste gang jeg bruger det mønster. Jeg forestiller mig allerede en hættetrøje med traktorer og en med PAW Patrol, men før det, er der andre projekter i kø.

På billedet har Asger en Siku Frontlæsser til 29.95 kr fra Eurotoys.dk (reklamelink).

Også nye bukser

Bukserne er syet efter samme mønster, som jeg tidligere har brugt, se indlægget: Sy drengebukser på stribe og find inspiration, link til mønster, tips og mere.

Asger er vokset og trængte til nye bukser. Han har været så glade for de bukser jeg syede til ham sidst, at han måtte have nogle flere. Denne gang har jeg syet lommer i – drenge må have lommer til alt muligt og umuligt.

Bukserne matcher den nye hættetrøje med gravkøer.

Sådan finder jeg mønstre

Jeg har en stor bunke af de syblade, som min mor abonnerede på da jeg var barn. Det er blade fra 90-erne, men jeg bladrer dem ofte igennem for at finde mønstre. Det var også i et af de gamle blade, jeg fandt mønsteret til denne hættetrøje.
Så hvis du er nybegynder og mangler mønstre, så kan jeg anbefale dig at købe en bunke gamle syblade brugt eller låne dem på biblioteket.


(reklamelink)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *