Sy rygsæk med snorelukning – DIY

sy rygsæk

Nye rygsække med snorelukning

Frederikke og Liselotte har fået nye rygsække med snorelukning. De er syet i smukt grøn jacquard stof med hvidt mønster. Snorene matcher stoffet og begge tasker har detaljer med ruskind.

sy rygsæk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På billedet herover har Frederikke den buskedragt jeg syede til hende sidste år, se indlæg sy buskedragt med flæser.

For efterhånden nogle år siden syede jeg en lignende, men mindre rygsæk med snorelukning til pigerne. De er blevet brugt flittigt – til idræt i skolen, til fritidsaktiviteter – billedkunst, ballet, klatring og lignende.
De var ved at være godt brugte og trængte efterhånden til at blive skiftet ud. Så nu har de begge to fået en ny og lidt større rygsæk.

De er glade for dem og de bruger også de nye rygsække flittigt♥.

sy rygsæk

 Sy rygsæk – DIY

Rygsækkene er syet i jacquard stof og måler 32×40 cm.

For at sy rygsæk skal du bruge et stykke stof der måler … 34×86 cm. Heri er beregnet 1 cm sømrum i siderne og 3 cm ombuk foroven.
Derudover skal du bruge to snore på hver 128 cm.

Vejledning til at sy rygsæk er den samme, som den jeg tidligere har lavet til at sy stofposer med dobbelt snorelukning. Den eneste forskel er posens størrelse og så at snorens ender skal syes fast i det nederste hjørne af posen på hver side, for at danne skulderstropperne.

sy rygsæk

Jeg har syet små detaljer af ruskind på rygsækkene. Den ene rygsæk har jeg syet to små hjerter på og et mærke i siden, hvor man eventuelt kan skrive barnets navn. På den anden rygsæk har jeg syet to større stjerner og et lille stykke ruskind om snorene i den ene side.
Hjerterne og stjernerne har jeg syet fast enkelte steder med en kraftig deminsnor og en lædernål. De øvrige to mærker har jeg syet på min almindelige symaskinen, men vær opmærksom på at det kræver en kraftig maskine for at kunne sy i ruskind.

sy rygsæk

Håber du er blevet inspireret til at sy en rygsæk, som passer lige i din smag. God fornøjelse.

Hvis du ikke kan sy, finder du et stort udvalg af lignende gymnastikposer hos Kids-world.dk*

*


*

Indlægget indeholder reklamelink*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *