Om bloggen

Bloggen CorydonChristensen

IMG_5824

Her kan du læse lidt om hvem der står bag bloggen, vores baggrund og formål med den.

Mit navn er Mette Corydon Christensen og jeg er mor til en flok børn, som er herlige på hver deres måde. Jeg er kone til min kære mand, som jeg fortæller lidt mere om lidt senere.

Jeg er vokset op med krea, det hed det bare ikke dengang. Der hed det håndarbejde. Shoppeturene gik til Panduro, hvor vi nøje studerede sortimentet og løbende fulgte med i nye varer. Jeg kan stadig genkalde indretningen i butikken – papir og karton lige ud til venstre, stof i højre hjørne modsat indgangen, perler til højre for stoffet… Vi har lavet papirudklip, gips, vinduesmaling,  nisser, trolde og kyllinger i diverse materialer, perler, styropor, syet, strikket osv. Panduro i alle afskygninger har altså været en del af min opvækst og det kan jeg takke min mor for.

Som tidlig teenager var en af mine hobbyer at sy. Jeg syede ofte sammen med en veninde. Jeg er vokset i en lille landsby. Her boede der en ældre dame, der købte lingeristof ind til videre salg. Hun boede på en lille sidevej til mine forældre og hos hende købte min veninde og jeg stof og blonder. Vi brugte vores lommepenge velovervejet. Vi købte urimelige små mængder hos den ældre dame og brugte utrolig lang tid på at vælge, hvad vi skulle købe. Nogle mennesker har bare forståelse for, hvad der er vigtig for andre.

Nu er jeg selv blevet mor og når jeg spørger mine piger hvad de har lyst til at lave en søndag formiddag, er svaret ofte krea! Det er fantastisk at blande børns fantasi med krea, det kan give et skønt resultat.

Jeg hækler, strikker, syer, klipper og broderer. Tingene er til mine børn, mig selv, hjemmet, som gaver og en mindre del til salg. Jeg sælger mine ting i gårdbutikken på Vester Vedsted Vingård. Stedet har en hyggelig cafe og er bestemt et besøg værd, vvvingaard.dk.

Min kære mand, som jeg nævnte tidligere er kreativ på en mere maskulin måde. Han arbejder i træ. Saver, drejer og snedkerer skønne brugsting og møbler. Nogle af hans flotte ting kommer også  med på bloggen.

Jeg elsker krea, ideer og hjemmegjort. Jeg håber at kunne inspirere nogen med bloggen, blive inspireret gennem et blognetværk og så vil jeg gerne give jer mulighed for at få fingre i unikke, skønne hjemmegjorte ting via shoppen.

2 meninger om “Om bloggen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *